Sunshine Sisterhood

Real queens fix each others crowns

Ben jij op zoek naar inspiratie, verbinding en diepgang?

Heb je behoefte aan wat meer sprankeling en alledaagse magie in je leven?

Voel je de behoefte om dit te doen in verbinding met andere vrouwen?

Heb je interesse in het spirituele maar krijg je jeuk van paarse gewaden en teveel zweverigheid?

Dan zou het zomaar kunnen dat de Sunshine Sisterhood iets voor jou is!

Jij wordt door veel mensen gezien als een sterke vrouw

Jij houdt veel verschillende ballen in de lucht en zorgt vooral goed voor anderen

Jij krijgt energie van het bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling

Jij bent op zoek naar een plek waar je gewoon even mag ‘zijn’ en je kwetsbaar mag opstellen

Jij gelooft dat de wereld best wat meer vrouwelijke energie kan gebruiken

Al eeuwen

komen vrouwen samen. Over de hele wereld. Om elkaar te steunen. Te lachen. Wijsheden te delen. Tot rust te komen. Om te praten, rituelen uit te voeren en zo verbondenheid en kracht te ervaren bij en met elkaar. Niet alleen bij bijzondere gelegenheden zoals een huwelijk en tijdens bevallingen maar bijvoorbeeld ook tijdens menstruaties. Vrouwen trokken zich dan een aantal dagen terug om voor elkaar te zorgen, op adem te komen en verhalen te delen. Om zichzelf en elkaar zo te voeden. Inzichten die in deze dagen werden opgedaan werden als heel belangrijk voor de gemeenschap beschouwd.

In onze westerse wereld zijn deze gebruiken voor een groot deel verdwenen. Er wordt verwacht dat we altijd ‘aan’ staan. We leven als vrouwen in een maatschappij vol mannelijke energie; actie, snelheid en presteren zijn belangrijke waarden. Terwijl vrouwelijke energie juist gaat over verstillen, verzachten, voelen, intuïtie en verbinden. Over samen!!

Het leven in een mannelijke maatschappij heeft voor veel van ons gezorgd voor verharding, in onszelf en soms ook naar elkaar. We ‘staan ons mannetje’ wel. En dat is soms ook echt nodig. Maar daarnaast spreek ik steeds meer vrouwen die de behoefte voelen om de verbinding met zichzelf, elkaar en de vrouwelijke energie te herstellen of te verdiepen zodat er weer meer balans komt.

Ik geloof

dat wanneer wij, als meisjes en vrouwen onze vrouwelijke energie meer gaan toelaten en inzetten, de wereld een mooiere plek wordt; zachter, intuïtiever en meer verbonden met onszelf, elkaar en het grote geheel.

De Sunshine Sisterhood

bied jou een veilige plek om te delen en andere bijzonder leuke vrouwen te ontmoeten! Een plek om op te laden, te lachen, te huilen en desnoods te vloeken. Een plek om schaamteloos eerlijk te zijn. Een plek waar je mag ‘zijn’, waar niets hoeft. Een plek waar je mag verzachten en waar je steun en inspiratie vindt bij je zonnige zussen.

Een zonnige zus

gelooft in een beetje alledaagse magie en weet dat ze deze zelf kan verspreiden

staat met 2 voeten in de klei en vaart sterk op haar intuïtie

krijgt energie van haar persoonlijke groei en juicht die van een ander toe

heeft haar ogen open, zodat ze ziet hoe mooi het leven is

is begaan met de aarde en alles wat daar leeft

weet hoeveel kracht ze heeft en vertrouwt op het leven

twijfelt aan bovenstaande als ze het moeilijk heeft, ze kan tenslotte niet heksen 😉

Een Sunshine Sister is bezield, heeft humor, is een tikkie eigenwijs, zit vol levenswijsheid en voelt zich vrij. De verbinding met haar andere zonnige zusters versterkt en verzacht haar.

Bijeenkomsten

4 keer per jaar wordt er een bijeenkomst gepland; in de lente, de zomer, de herfst en de winter. Zo heb je ieder seizoen een moment voor jezelf waarin er echt even tijd is voor jou en wat er leeft in je binnenwereld.

Als je je opgeeft voor de Sisterhood doe je dit voor een jaar. Je komt dit jaar 4 keer samen in een klein vast groepje van maximaal 4 vrouwen. (Dit betekent dus ook dat je je met 3 vriendinnen kunt opgeven!) Op een ongedwongen, lichte en creatieve manier bezig zijn met je persoonlijke ontwikkeling!

  Data

op maandagochtend:

 • 18 maart
 • 10 juni
 • 16 september
 • 16 december

Nog 2 plekjes!

op woensdagochtend:

 • 20 maart
 • 26 juni
 • 25 september
 • 11 december

Nog 1 plekje!

op woensdagochtend:

 • 13 maart
 • 12 juni
 • 18 september
 • 18 december

VOL!

Op vrijdagochtend:

 • 22 maart
 • 28 juni
 • 20 september
 • 13 december

Nog 1 plekje!

Deze 4 ochtenden kosten 147 (totaal).

Geïnteresseerd?

Word je blij van wat je leest? Schrijf je dan in voor mijn Sunshine Letters hieronder. Opgeven voor de Sisterhood kan via het contactformulier onderaan de pagina. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!