Coaching voor jongeren

Persoonlijk groeitraject voor jongeren (12-25)

Hoewel je deze website waarschijnlijk bezoekt als moeder of vader heb ik onderstaande tekst geschreven voor je dochter. Omdat het op deze leeftijd belangrijk is dat ze zelf een goed gevoel heeft bij de coach met wie ze gaat werken!

Je zit op het voortgezet onderwijs of je studeert. Dat betekent dat je steeds meer op eigen benen komt te staan, keuzes maakt voor je toekomst, andere vriendschappen krijgt, misschien wel op kamers gaat wonen of je eerste vriendje krijgt. Er verandert veel in en om je heen!

De druk van school en studie is in deze periode vaak hoog en je agenda vol, er wordt veel van je gevraagd. Ik zie veel gevoelige meiden met een groot hart die ontzettend hun best doen om alles goed te doen. Aan de buitenkant is er niks te merken maar van binnen voelen ze zich vaak niet fijn, onzeker en onbegrepen.

Zeker als je gevoelig bent is het een behoorlijke uitdaging in deze fase overeind te blijven en trouw aan jezelf.

Create your own sunshine

Waar Loop je TegenAan?

 

Er zijn heel veel redenen om naar een coach toe te gaan. Ik wil graag eerst iets belangrijks tegen je zeggen: Er is niks mis met je als je iemand nodig hebt die even met je mee kijkt. Het kan voelen alsof jij de enige bent die zich zo voelt maar niets is minder waar! Iedereen gaat door moeilijke periodes heen, alleen delen veel mensen dit niet met elkaar waardoor het lijkt alsof je de enige bent. Jij bent helemaal okay, je leeft alleen in een drukke maatschappij en dat kan echt pittig zijn!

Soms komen meiden bij mij omdat ze het gevoel hebben dat ze vast lopen en steeds maar in hetzelfde kringetje ronddraaien. Ze hebben vaak zelf al wel dingen geprobeerd maar dat werkte maar kort of helemaal niet. Anderen komen bij mij omdat ze vragen hebben over zichzelf, over het leven of keuzes die ze gaan maken. Weer anderen komen omdat ze willen leren omgaan met gevoelens of een vol hoofd. Je hoeft trouwens geen zwaar probleem te hebben om veel baat te hebben bij coaching!

Vragen waarmee je bij mij terecht kunt:

 

Ik wil graag …

ontdekken wie ik ben.

minder twijfelen en keuzes maken die passen bij mij.

weten wat mijn talenten zijn

leren omgaan met mijn gevoeligheid

zelfverzekerd zijn en trouw aan mezelf

mezelf echt begrijpen.

minder opkroppen en meer praten over mijn gevoelens.

minder stress en meer ontspanning voelen.

minder piekeren zodat ik me vrijer voel.

de meest stralende versie van mezelf zijn.

Hoe werkt het?

Hoewel veel meiden tegen dezelfde dingen aanlopen is niemand hetzelfde. Dat betekent ook dat geen coachtraject hetzelfde is! Ik luister naar jou, jouw verhaal en dan maken we samen een plan. Hulp vragen kan spannend zijn, zeker als je gewend bent alles alleen te doen. Geloof me, it takes one to know one 😉 Maar dit hoef je niet alleen te doen, we doen het samen!

Het aantal keer dat we elkaar zien, welke frequentie en hoe (live of online) bepaal jij. Ik zal je vertellen wat mij handig lijkt. Ik werk graag met materialen, creatief, met spellen of buiten in de natuur. We zullen dus niet alleen maar aan het praten zijn. Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent en je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen groeiproces.

Als je jonger bent dan 18 heb ik eerst een gesprek met je ouders. Samen sta je namelijk sterker. Boven de 18? Dan zijn je ouders welkom bij het eerste gesprek met jou maar dit hoeft niet. Wat jij fijn vindt.

In de afgelopen 10 jaar werkte ik met ouders, kinderen en vanaf 12 jaar vooral met meiden en jonge vrouwen. Dit betekent niet dat je als jongen niet welkom bent! Denk je dat ik je verder kan helpen, de deur staat open!

Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en dan neem ik contact met je op!