Over Sunshine Stories

Create your own sunshine

Ik ben dol op verhalen, altijd al geweest.

Verhalen hebben de kracht om je te verwonderen, te helen, je wakker te schudden of je mee te nemen naar andere werelden. Verhalen laten je lachen en huilen.

De verhalen van mensen zijn het mooist van allemaal. Waarom zijn mensen wie ze zijn, welk verhaal dragen ze mee? Welk verhaal heeft ze gevormd? En welk verhaal vertellen ze zichzelf over zichzelf? Want dit laatste is allesbepalend.

Iedereen vertelt zichzelf verhalen. In je hoofd. De hele dag door. Iedere dag weer.

Die verhalen geven vorm aan je leven.

verhalen over jezelf

verhalen over de dingen die je hebt meegemaakt

verhalen over de mensen om je heen

verhalen over de wereld waarin we leven

When we deny our stories they define us. When we own our stories we get to create a brave new ending

– Brene Brown

Alles zit in jouw verhalen verborgen; je talenten, je verlangens, je behoeften, je dromen, je creatieve ideeën en je potentieel maar ook je gekwetstheid, hardnekkige patronen, onderdrukte gevoelens, beperkende gedachten en overtuigingen, je verwachtingen en oordelen over jezelf en de mensen om je heen. Hier inzicht in krijgen betekent dat je jouw verhaal kunt sturen. Dan heb je invloed over het verloop ervan.

Het delen van je verhaal is je eerste moedige stap naar een nieuw begin. 

Het loslaten van je verhaal is de belangrijkste stap want dan ben je vrij om te zijn wie je bedoeld was.

In het logo van Sunshine Stories zie je zowel een zon als een maan;

De zon staat voor het element vuur. De energie van de zon is mannelijk, gericht op actie en helpt je groeien in bewustzijn. De zon brengt licht en warmte, vrolijkheid, energie en passie. De zon straalt.

De maan staat voor het element water. De energie van de maan is vrouwelijk, gericht op voelen en brengt je in contact met je onbewuste. De maan brengt zachtheid en bescherming, is meer naar binnen gekeerd en ontvankelijk. De maan reflecteert.